Beschikbaarheid

Om de beschikbaarheid van een gekozen villa in een bepaalde periode te zien, gaat u via  "zoek uw villa"  (in de navigatie) naar de desbetreffende villa en kijkt u bij  “klik hier voor prijzen en boeken”.

 

Welke villa is nog beschikbaar? 

Als u een overzicht wenst van de villa’s die voldoen aan uw specificaties in een bepaalde periode, vinkt u de kenmerken aan en vult u de periode in. Alleen de villa's die aan de ingevulde criteria voldoen, worden dan getoond.

Ons villapark is het gehele jaar geopend. Vaak is het weer in de maanden september en oktober in Zuidwest Frankrijk nog bijzonder aangenaam. Voor de avonden kan voor het gebruik van de binnen en/of buiten openhaard hout worden gekocht bij de receptie.

Het park is uitermate geschikt voor groepsarrangementen in voor- en naseizoen, bijvoorbeeld voor een golfteam dat zich voorbereidt op de competitie, een fietsteam of een kookgroep die wil koken en/of wijnproeven. Op het park zijn ook voor het voor- en naseizoen een aantal binnen accommodaties zoals een fitnessruimte en een squashbaan. In het dorp Salles is een mooi overdekt zwembad met wellnesscentrum.