Vier sterren vakantiepark

Résidence du Château de Salles ligt aan de rivier de l’Eyre. Er staan 113 villa’s op dit riante kasteelpark van 54 ha met zijn natuur en historische kastanjebomen van 100 jaar oud. De huizen zijn qua architectuur afgestemd op de natuurlijke omgeving. Het bebouwde deel beslaat 22 ha. van het totale park waarbij er per villa gemiddeld ca. 1800m2 aan grondoppervlakte beschikbaar is.

 

Gratis WIFI

Iedere villa heeft een eigen gratis WIFI aansluiting en op de receptie, in het restaurant en bij het zwembad is een openbare WIFI voorziening.

Rust en privacy

Ons villapark staat bekend om haar ruime opzet. Zelfs in het hoogseizoen, als alle villa’s bezet zijn, blijft het gevoel van rust en privacy behouden. Door het milde klimaat kunt u heerlijk buiten genieten van de ruimte om de villa's heen en bijvoorbeeld lekker koken en buiten eten. Door de ligging is er veel privacy en ook op het balkon kunt u volop van de zon genieten. Dankzij de bouwwijze van de villa’s blijft het bij warm weer binnen meestal heerlijk koel.

Faciliteiten op het villapark

Op het park zijn veel sportfaciliteiten en en is er een gezellige brasserie. Op de receptie staan wij u graag te woord in zowel Nederlands, Engels als Frans, zowel voor de zaken die uw verblijf betreffen als voor toeristische informatie. We zijn open van 1 april tot 1 november. Voor onze gasten in villa’s zonder wasmachine hebben we een centrale wasruimte met wasmachines en drogers.

De villa’s beschikken allemaal over een buiten openhaard, waarin u kunt barbecueën of waarin een knapperend haardvuur voor extra gezelligheid kan zorgen.