De Kidsclub

Onze jonge enthousiaste kidsclub jongens en meiden organiseren in juli en augustus iedere ochtend en middag activiteiten als taartjes bakken, speurtochten, kleien en vele andere leuke dingen voor kinderen tussen 4 t/m 12 jaar. We hebben een gevarieerd en spannend programma, aangepast aan elke leeftijd. Alles speelt zich af binnen de grenzen van ons villapark. We passen het natuurlijk aan bij een verandering van de weersomstandigheden of aan de wensen van de kinderen. Het programma start maandagmiddag en eindigt op vrijdagmiddag. Ons kidsteam spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Veilig voor kinderen

Résidence du Château de Salles is uitermate geschikt voor families met kinderen. Ons villapark is ruim opgezet, waardoor er veel bewegingsruimte is. Omdat er een hek om het park staat om in de winter de wilde zwijnen uit de tuinen te houden, kunnen kleine kinderen niet van het park weglopen. Ze kunnen volop fietsen en skelteren op de wegen binnen het park, waarop alleen de auto’s van de bewoners stapvoets rijden.


Rond het zwembad staat een omheining en er is een speciaal ondiep kinderbad.

Kinderuitjes

In de omgeving vindt u twee spannende waterparken: Kidparc Aqualand en Aquapark La Coccinelle, beiden in Gujan Mestras. Tevens kunt u in Gujan Mestras paintballen bij Paintball du Bassin. Daarnaast is er de prachtige dierentuin Zoo du Bassin d’Arcachon in La Teste de Buch met onder andere witte tijgers en witte leeuwen naast een brede selectie andere exotische dieren.

Veilige meren

In het gebied liggen een aantal mooie en grote meren (Sanguinet, Biscarosse, Hostens) waar uw kinderen kunnen zwemmen en windsurfen. Langs deze stranden is het water op de meeste plaatsen over een grote breedte ondiep, waardoor het ook zeer geschikt en veilig voor uw kleine kinderen is. Tevens maakt dit het leren surfen veel minder inspannend.