Ontdekken van Bordeaux

Bordeaux is een historische stad met veel toeristische attracties. Je herkent de Romeinse architectuur, maar tegelijkertijd sta je midden in het studentenleven met veel bars en restaurants. Er is een aantrekkelijke winkelstraat en Les Quais is een promenade langs de Garonne met een prachtig uitzicht over de rivier.

 

Arcachon

Arcachon is een badplaats met het strand achter een mooi beplantte boulevard. Het bassin kunt u het best per boot verkennen en daarvoor zijn veel verschillende mogelijkheden. Het zwemmen aan de baai is aangenaam, omdat er nauwelijks golfslag is.

Biarritz

Naar het zuiden ligt Biarritz, een modeaine badplaats met internationale allure in het Franse Baskenland. Door de vorstelijke bezoekers kreeg het de bijnaam ‘plage des Rois’. Een wandeling langs de Avenue de l'Impératrice geeft u een indruk van Biarritz in zijn hoogtijdagen.

Salles

Salles is een typisch Frans dorpje met 6200 inwoners, drie boulangeries, een vinotheek, restaurants, een kerk en twee keer per week is er markt. Het biedt alles voor de dagelijkse behoefte. Verder zijn er bankkantoren, supermarkten, huisartsen, apothekers, een dierenarts en een overdekt zwembad met wellnesscenter. 

 

Biganos

Op slechts 15 km van Salles ligt Biganos, waar door gasten van ons Villapark regelmatig boodschappen worden gedaan. Er is een grote supermarkt en speciaalzaken zoals bijvoorbeeld Maisons du Monde, Boulanger, Leroy Merlin en een Applestore.